Produkter > Grafisk design

Det grafiske udtryk er en en vigtig del af virksomhedens image og troværdighed, som skal bidrage til at understøtte de budskaber og værdier, der ønskes kommunikeret ud til både medarbejdere internt i virksomheden og eksternt i forhold til kunder, målgrupper, samarbejdspartnere og interessenter.

Website og andet skriftligt materiale, der sendes ud,
er virksomhedens ansigt udadtil. Det er vigtigt at skabe sammenhæng mellem det, man ønsker at stå for, kundernes forventninger, tekstindhold,-stil og de grafiske virkemidler, der anvendes i form af illustrationer, billeder, farver, layout, typografi, materialer m.v. Der skal være en synlig rød tråd i alt visuelt materiale fra visitkort og brevpapir til hjemme-
sider, profil- og produktbrochurer, nyhedsbreve, salgsbreve, e-mails, plakater, annoncer og presse-
meddelelser, som gerne må overraske, men stadig indeholde genkendelighed, konsekvens og ensartet kvalitet fra gang til gang.

Idbüroet tilbyder helhedsløsninger og gennemgang af eksisterende materialer, forslag til justeringer og opdateringer i forhold til markeder, trends og definerede målgrupper samt forslag til nye grafiske produkter, der passer ind i helheden og til lejligheden.

Vi går ikke på kompromis med indhold og kvalitet, når vi skal brande et produkt og/eller en ydelse, og det er vigtigt at holde fokus på formålet med budskabet, og målgrupperne der satses på. Men vi undersøger gerne forsvarlige alternativer til dyre annoncer og tryksags-løsninger - forbrug med omtanke er god stil!


Profil
Brancher
Produkter
> Branding og markedsføring
> Idé- og forretningsudvikling
> Grafisk Design
> Pressekommunikation
> VIP kommunikation
> Tekstarbejde og oversættelser
Links
Kontakt
Forside